Sari la conținut

Șterge-ți contul BizUApp

Dacă ai un cont BizUApp, poți solicita ștergerea contului tău și a datelor cu caracter personal asociate acestuia prin portalul securizat BizU pentru ștergerea contului.

Simpla autentificare în portal nu trimite o solicitare de ștergere. O solicitare este trimisă numai după ce confirmi în mod explicit că dorești ștergerea contului BizUApp în care te-ai autentificat.

Solicită ștergerea contului

Cum soliciți ștergerea contului

1. Deschide portalul securizat BizUApp pentru ștergerea contului.

2. Autentifică-te cu adresa de e-mail și parola contului BizUApp pe care dorești să îl ștergi.

3. Portalul verifică mai întâi dacă există deja o solicitare de ștergere.

4. Dacă nu există încă nicio solicitare, trebuie să confirmi în mod explicit că dorești să soliciți ștergerea contului.

5. Solicitarea de ștergere este trimisă numai după această confirmare.

Portalul securizat nu îți permite să introduci manual un ID de utilizator și nu oferă funcții de ștergere pentru administratori.

Ce se întâmplă după ce trimiți solicitarea?


BizUApp utilizează un proces existent de ștergere controlat de backend.

Înainte ca ștergerea să poată fi finalizată, sistemul verifică dacă mai există condiții care trebuie rezolvate. De exemplu, rezervările active sau viitoare relevante pot trebui mai întâi anulate sau soluționate în alt mod.

În funcție de starea contului, solicitarea ta de ștergere poate:

- rămâne în așteptare în timp ce sunt rezolvate blocajele;
- necesita o verificare manuală;
- deveni eligibilă pentru ștergerea definitivă.

O stare care indică faptul că un cont este eligibil pentru ștergere nu înseamnă că ștergerea a fost deja finalizată. Ștergerea definitivă este efectuată numai prin procesul existent de ștergere din backend-ul BizUApp.

Ce se întâmplă cu datele tale?


După finalizarea ștergerii contului, BizUApp șterge sau anonimizează datele contului în conformitate cu regulile aplicabile privind ștergerea și păstrarea datelor.

O excepție limitată se aplică dovezii juridice care înregistrează acceptarea BizUApp General Terms și confirmarea BizUApp Privacy Notice. După finalizarea ștergerii contului, această dovadă juridică aferentă înregistrării este păstrată exclusiv într-o arhivă cu acces restricționat timp de 10 ani de la data finalizării ștergerii, pentru scopurile aprobate de probă și responsabilizare.

Această dovadă juridică păstrată nu este utilizată după ștergere pentru autentificare, recuperarea contului, personalizare, analiză, marketing sau utilizarea obișnuită a produsului.

La sfârșitul perioadei de păstrare, dovada păstrată și legătura rămasă cu persoana vizată sunt șterse permanent, cu excepția cazului în care se aplică o măsură concretă, documentată și temporară de tip legal hold.

Perioada de 10 ani este perioada proporțională de păstrare aleasă de BizU și nu este prezentată ca o perioadă de păstrare impusă prin lege în temeiul GDPR sau al legislației belgiene.

Confidențialitate și contact


Pentru mai multe informații despre modul în care BizUApp prelucrează datele cu caracter personal, citește Nota de informare privind confidențialitatea BizUApp.

Pentru întrebări privind confidențialitatea sau solicitări ale persoanelor vizate, ne poți contacta la bizu@bizu.be.

Solicită ștergerea contului